Heisterkamp plaatst order voor 75 trucks en 150 trailers

628

Heisterkamp Transportation Solutions heeft onlangs een order geplaatst voor 75 nieuwe trucks. De order bestaat uit trucks van diverse merken, grotendeels van het merk DAF. Naast het merk DAF heeft Heisterkamp ook gekozen voor de merken Volvo en Mercedes Benz.

De nieuwe trucks zijn allen van het nieuwe type met Euro 6-motor. De helft van de bestelde trucks worden voor de bedrijfsactiviteit Trucking ingezet, de Heisterkamp plaatst order voor 75 trucks en 150 trailersandere helft voor Truck Rental & Leasing. De trucks worden de komende weken gefaseerd uitgeleverd.

Trailers
Naast de 75 nieuwe trucks heeft Heisterkamp ook een order geplaatst voor 150 nieuwe trailers ten behoeve van de Trailer Rental. ‘We zien een stijgende lijn in de vraag naar huurtrailers’, aldus de directie van Heisterkamp. Volgens de huidige planning worden de 150 trailers de komende weken uitgeleverd.

Heisterkamp Transportation Solutions biedt een totaalconcept voor de transportsector. Naast Trucking biedt Heisterkamp ook diensten aan op het gebied van Truck Rental & Leasing, Trailer Rental & Leasing, Trailer & Truck Service, Breakdown Service, Used Trucks en Commercial Vehicles. (Bron: Heisterkamp)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans0

Volg TotaalTrans op Twitter