Hef spoorbrug Zutphen elf dagen niet omhoog voor binnenvaart

519

ProRail bedient het hefgedeelte van de spoorbrug in Zutphen van vrijdag 17 oktober t/m maandag 27 oktober niet. ProRail vernieuwt dan de sporen op de spoorbrug. Daarnaast is er een gedeeltelijke stremming met verkeershinder van de vaste overspanning van de spoorbrug Zutphen. Afhankelijk van de actuele waterstand is er mogelijk een beperkte doorvaarthoogte.

Hef spoorbrug Zutphen elf dagen niet omhoog voor binnenvaartOnder het vaste gedeelte van de brug komt een stellage te hangen, waardoor er 27 meter vaarweg breedte overblijft voor de scheepvaart. De stellage wordt gedurende de werkzaamheden regelmatig verplaatst. Er is begeleiding voor de scheepvaart aanwezig bij de brug.

Informatie

De meest actuele informatie over de werkzaamheden en de stremmingen staat op de volgende plaatsen langs de vaarroutes met tekstkarren aangegeven: ter hoogte van de Pannerdensekop, IJsselkop, Sluis Hagestein, Sluis Eefde, Spooldersluis en nabij de Eilandbrug in Kampen.

Meer informatie over hinder voor de scheepvaart kunt u ook terugvinden op vaarweginformatie.nl. Ook kunt u contact opnemen via 0800 8002. Informatie over de werkzaamheden aan het spoor in Zutphen vindt u op prorail.nl/vernieuwing. (Bron: ProRail/Foto: Gemeente Zutphen)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief