Havenbedrijf Rotterdam stelt vertegenwoordiger Zuid-Duitsland aan

641

Het Havenbedrijf Rotterdam heeft Ingrid Rossmeier benoemd tot zijn vertegenwoordiger voor Zuid-Duitsland. Zij is gevestigd in Neurenberg. De benoeming is onderdeel van het beleid van het Havenbedrijf om de positie van de Rotterdamse haven in de zuidelijke Duitse deelstaten te versterken.

Havenbedrijf Rotterdam stelt vertegenwoordiger Zuid-Duitsland aanIngrid Rossmeier is afgestudeerd als bedrijfseconoom in 1977 en werkte daarna bij verzendhuis Quelle (inclusief Neckermann), hoofdzakelijk in logistieke functies op de afdelingen voor internationale importen en die voor de handel met Oost-Europa. Sinds januari 2010 was zij regionaal directeur van spooroperator Transfracht voor zeven Zuid-Duitse terminals, waaronder die in Neurenberg, Regensburg, München en Ulm.

Rotterdam Representatives
Primaire taak van de vertegenwoordigers, RR’s,  is om commerciële informatie te verzamelen, potentiële klanten te traceren en de eerste contacten te leggen met het Rotterdamse bedrijfsleven. Andersom brengt de RR bedrijven uit de regio in contact met de Rotterdamse industrie en logistiek. Er zijn vertegenwoordigers in de Verenigde Staten, Brazilië, Rusland, Zuid-Duitsland, Oostenrijk/Centraal Europa, Japan en China.

Contact
Ingrid Rossmeier
Spittlertorgraben 21
90429 Nürnberg
T:  +49 911 300 85 70
M: +49 151 742 00 138
E : southerngermanydesk@portofrotterdam.com

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter