Havenbedrijf Rotterdam schenkt verenigingen 1.000 euro

462

ROTTERDAM – President-directeur Allard Castelein heeft 18 december maakte tijdens de traditionele kerstbijeenkomst van het Havenbedrijf bekendgemaakt welke initiatieven en organisaties dit jaar kunnen rekenen op elk 1.000 euro.

Havenbedrijf Rotterdam schenkt verenigingen 1.000 euroIn het kader van het project De Hoge Hoed dat dit jaar voor de achtste maal werd georganiseerd, sponsort het Havenbedrijf de activiteiten van vijftiern regionale verenigingen en stichtingen elk met een bedrag van 1.000 euro. Ze zijn voorgedragen voor ondersteuning door Havenbedrijf-medewerkers die als vrijwilliger bij deze organisatie actief zijn. Het Havenbedrijf spreekt hiermee de waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd inzetten voor de samenleving van deze regio.

DeltaPORT Donatiefonds

Jaarlijks doet een groot aantal verenigingen en stichtingen een beroep op het Havenbedrijf voor financiële ondersteuning. Voor het project ‘De Hoge Hoed’ komen alleen de organisaties waarbij medewerkers van het Havenbedrijf actief betrokken zijn, in aanmerking voor ondersteuning. Samen met het bedrijfsleven participeert het Havenbedrijf ook in het DeltaPORT Donatiefonds. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Het DeltaPORT Donatiefonds beheert een pot die jaarlijks meer dan € 300.000,– bedraagt. Het haven- en industriële bedrijfsleven onderstreept met het fonds zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Van de 49 initiatieven die zijn voorgedragen, krijgen de volgende initiatieven/verenigingen € 1.000,- van het Havenbedrijf:
1. KNRM Ouddorp
2. Tennisvereniging VT, Hoek van Holland
3. Pernisser Ruitervereniging
4. Museum Oud Overschie
5. The Porty Animals, Rotterdam
6. Stichting Tafeltennis Belangen, Rhoon
7. Handbalvereniging ETC Hoogvliet
8. Voetbalvereniging OVV Oostvoorne
9. Stichting Young Up, Rotterdam
10. W.S.V. Verenigde Liggers Delfshaven
11. MZC ’11, Zierikzee
12. De Rhoonse Comedie
13. Korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk
14. Wijkkoor De Buren 3021
15. Tennisclub De Binnenmaas, Mijnsheerenland

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief