Haven College Tour met ECT directeur Wando Boevé

998

ROTTERDAM Havenvereniging Rotterdam houdt 10 oktober een College Tour over de Rotterdamse haven. Gast is directeur marketing en sales Wando Boevé van ECT. Boevé wordt tijdens de College Tour aan de tand gevoeld door studenten.

ECT is opgericht in 1966 en was de eerste containterterminal in Rotterdam. Intussen slaat het bedrijf zo’n 7 miljoen TEU per jaar over, verdeeld over twee terminals op de Maasvlakte.
ectcollegeBoevé is al jaren verbonden aan het 50 jaar oude ECT. Tijdens de College Tour vraagt voorzitter Kees Jan Rietveld van Havenvereniging Rotterdam hem aan de hand van prikkelende vragen over het reilen en zeilen van de containersector en de positie van ECT in Rotterdam. Piekpakketten, synchromodaliteit, congestie, spoor en vrachtwagens zonder chauffeur, concollega’s en andere havens. Meer dan 30 jaar logistieke ervaring zal genoeg stof tot vertellen zijn. Natuurlijk is er ook ruimte om op vragen uit de zaal te reageren.

Open deur
Havenvereniging Rotterdam zet deze avond de deur open voor geïnteresseerden om kennis te maken. Wanneer u zich nu inschrijft voor de College Tour, bent u meteen lid tot het eind van het jaar. Dan bent u tevens verzekerd van een plek op de Dag van de Haven, donderdag 8 december, in het Nieuwe Luxor. Bovendien staan er dit najaar nog meer excursies (onder andere DFDS) en een bezoek aan de havenvereniging-collega’s in Antwerpen op het programma danwel van de Jong Havenvereniging (tot 35 jaar).

Programma
19.00 uur ontvangst met koffie/thee
19.30 uur aanvang programma
21.00 uur afsluiting en tijd voor de borrel en om te netwerken

Aanmelden geïnteresseerden
Geen lid, en toch aanwezig zijn op maandag 10 oktober bij de College Tour? Dan verzoeken wij u via deze link in te schrijven als lid. Na ontvangst van de bevestiging met het wachtwoord, meldt u zich aan via Agenda waarna de factuur volgt.
De College Tour wordt gehouden op het Scheepvaart en Transportcollege (STC), Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam.

Leden betalen 10 euro, een introducé kost 15 euro. Bedrijfsleden kunnen gratis deelnemen met twee personen.