Haveman Transport en Nijhof-Wassink gaan samenwerken

587

RIJSSEN – Haveman Transport uit Uffelte en Nijhof-Wassink uit Rijssen gaan intensief samenwerken in het transport van mengvoeders. Haveman is vooral in Noord-Nederland actief, Nijhof-Wassink zowel regionaal als internationaal.

Haveman Transport en Nijhof-Wassink gaan samenwerkenVolgens beide bedrijven is het transport van mengvoeders is de laatste jaren zeer onderhevig aan veranderingen. ‘Mengvoederproducenten hebben een steeds grotere behoefte aan vervoerders met een regionaal en grensoverschrijdend netwerk die daarnaast een hoge mate van flexibiliteit kunnen bieden en derhalve meer kunnen dan alleen het aanbieden van transportcapaciteit.’

Materieel

Beide vervoerders beschikken vanaf 1 januari 2015 over ruim 110 mengvoedercombinaties waarvan er 65 dedicated rijden in de kleurstelling van opdrachtgevers. Daarnaast heeft men de beschikking over een 50-tal neutrale combinaties die voor vele opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland worden ingezet. Naast de reguliere gecompartimenteerde mengvoederopleggers heeft men ook de beschikking over (sluis/blaas)kippers, zijlossers en zuigopleggers. (Bron: Nijhof-Wassink)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief