Handelshuis Schuttert kiest voor Volvo

422

Handelshuis Schuttert uit Ommen heeft gisteren vier Volvo FH-trekkers en twee Volvo FH-bakwagens aangeschaft. De trucks worden ingezet voor het transport van biggen en varkens. Nijwa Groep leverde de trucks.

Jan Schuttert, eigenaar van Handelshuis Schuttert is blij met zijn nieuwe trucks. ‘Onze chauffeurs zijn enorm enthousiast.  Zij hebben uitdrukkelijk hun wens Handelshuis Schuttert kiest voor Volvovoor Volvo Trucks uitgesproken. Dit enthousiasme wordt alleen maar groter nu ze daadwerkelijk met de voertuigen kunnen gaan rijden. De trucks zijn comfortabel en zien er prachtig uit. We zijn er allemaal zeer trots op.’

Servicekwaliteit
De kwaliteit van de trucks en de kwaliteit van de Volvo Trucks-serviceorganisatie waren voor Schuttert de belangrijkste redenen om voor de Volvo FH te kiezen. ‘Wij hebben al langer contact met Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep. Deze contacten verlopen erg prettig. We worden altijd snel en effectief geholpen en er wordt volledig aan onze wensen voldaan. De servicekwaliteit is voor ons uitermate belangrijk bij de aanschaf van nieuwe trucks. Nijwa Groep laat ons daarin absoluut nooit in de steek.’ (Bron: Volvo Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief