Half miljoen pakketten van Quantore via DHL Parcel

653

DHL breidt zijn diensten voor Quantore, groothandel in kantoorbenodigdheden, flink uit. DHL wordt hoofdleverancier voor collovervoer. Het gaat hierbij om ruim een half miljoen pakketten op jaarbasis. Deze week werd in Beuningen het contract getekend.

Aan de toekenning ging een tender vooraf, waarbij behalve naar flexibiliteit ook gekeken werd naar performance en servicepakket. Wat dat Half miljoen pakketten van Quantore via DHL Parcellaatste betreft bleek DHL in staat te kunnen voorzien in de levering van dropshipmentorders, rechtstreeks aan de eindklant. Daarbij biedt DHL uiteenlopende mogelijkheden om zendingen succesvol aan te bieden, zoals vier bezorgpogingen in meerdere tijdsvensters, levering via DHL Servicepoints, interventie gedurende het bezorgproces, en avondleveringen.

Extra Mile

Volgens directeur Arnold Theuws van Quantore stelt DHL zich op als een businesspartner. ‘Onze logistieke kwaliteit moet doorklinken in de dienstverlening van DHL, ook als dat een keer een extra truck of een extra rit betekent.’ Ronald Leunisse, operationeel directeur van DHL Parcel voegt daar aan toe: ‘Going the extra mile noemen wij dat. Begrijpen wat de klant wil en dat ook waarmaken, dat is iets wat DHL’ers in iedere functie onderscheidt.’ (Bron: DHL)

Bekijk alle foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek in het Oranjealbum

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief