H.Z. Transport neemt belang in Van der Gaag Transport

825

H.Z. Transport heeft per 1 juli 2013 een meerderheidsbelang verworven heeft in Gatrans Holding, de moedermaatschappij van Van der Gaag Transport en Van der Gaag Vastgoed uit De Lier.

H.Z. Transport neemt belang in Van der Gaag TransportH.Z. Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd, groepage vervoer naar Centraal Europa, Oostenrijk en Italië. Van der Gaag Transport brengt de kennis en expertise in als vooraanstaand transporteur van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Samen versterken we onze huidige posities en kunnen die verder uitbouwen.

‘De schaalvergroting betekent een grote investering in ons bedrijf’, vertelt directeur Hans Zuiderwijk van H.Z. Transport. ‘Het stelt ons in staat om verder te groeien en te investeren, waarbij gekozen wordt voor een eenduidige en krachtige uitstraling. We kunnen blijven doen waar we goed in zijn en onze diensten nu zelfs uit te breiden. Met deze nieuwe ontwikkeling zetten we de juiste stappen voor een goede toekomst van de onderneming.’

Meer nieuws over wegvervoer:
Brede overeenstemming over Europese aanpak misstanden wegvervoer
Actie in de Transport 5 juli naar Den Haag
Problemen met Hongaarse tol
PVV wil truckers beter beschermen
Rijverboden bij controle op cabotage
Rendement wegvervoer daalt verder in 2012

twitter