H. Essers neemt Steelexpress over van Arcelor Mittal

746

Logistiek dienstverlener H. Essers heeft het Belgsich transportbedrijf Steelexpress overgenomen van Arcelor Mittal. Steelexpress is actief in het uitzonderlijk vervoer.

In 2013 noteerde Steelexpress een omzet van 1,2 miljoen euro. Essers neemt de dertien medewerkers van Steelexpress en de vloot – H. Essers neemt Steelexpress over van Arcelor Mittalbestaande uit 12 trekkers en 74 trailers – over. Steelexpress heeft haar hoofdkantoor in het Limburgse Overpelt.

Al actief
H. Essers is via zustervennootschap Geertrans-Hellings  al jaren actief in de markt van het uitzonderlijk vervoer.  De overname van de transportdivisie van de staalreus biedt voldoende complementaire activiteiten zodat een verdere specialisatie en verankering in deze specifieke sector mogelijk is. Steelexpress wordt daarom ook fysiek geïntegreerd binnen deze uitzonderlijke vervoer afdeling in Eksel.

Arcelor Mittal wil zich in de toekomst vooral focussen op de hoofdactiviteit van het bedrijf, namelijk de verkoop van lange en vlakke staalproducten. (Bron: H. Essers)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief