Groot sleepcontract van G6 voor Kotug in Rotterdamse haven

478

ROTTERDAM – Vijf rederijen van de G6-Alliantie hebben met havensleper Kotug een meerjarig contract gesloten voor sleepwerk in de haven van Rotterdam. Het gaat om de rederijen APL, Hyundai, MOL, NYK Line en OOCL.

Groot sleepcontract van G6 voor Kotug in Rotterdamse havenKotug CEO Ard-Jan Kooren vindt het contract een een mijlpaal voor de Europese havensleepactiviteiten van zijn bedrijf. ‘Onze missie is om relaties voor de lange termijn op te bouwen. We zijn dan ook blij dat onze investeringen resulteren in dit meerjarig contract voor sleepdiensten.’

Familiebedrijf

Een van de aangesloten rederijen roemt de korte communicatielijnen van het familiebedrijf. ‘Dat verzekert een goede dialoog over de operationele efficiëntie en effectiviteit. En Kotug denkt vooruit over de nieuwe eisen van de markt. Onze grotere schepen met een capaciteit tot 14.000 van 20.000 teu hebben steeds sterkere sleepboten nodig. Door continu te investeren in de vlootcapaciteit, ICT en duurzame technologieën, voldoet Kotug aan onze  groei-ambitie.’ (Bron: Kotug)

Meer nieuws over Kotug:
Boskalis en KOTUG bundelen Europese havensleepdiensten
Koningin bezoekt Kotug
Kotug sleept nu ook in Brunei

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief