Groep STEF neemt Speksnijder Transport Bodegraven over

525

De groep STEF heeft per 1 september Speksnijder Transport in Bodegraven overgenomen. Stef versterkt op deze wijze zijn positie in Noord Europa en breidt er zijn aanbod van gekoelde logistiek en transport uit.

Speksnijder Transport werd gestart in 1982. Zij beschikt over opslagfaciliteiten voor koel -en vriesprodukten van 6500m2. Van hieruit verleent zij logistieke diensten en groupage transport over de Benelux. In 2013 realiseerde Speksnijder met 117 medewerkers en een vloot van 73 voertuigen een omzet van 13,5 miljoen euro.

Groep STEF neemt Speksnijder Transport Bodegraven over‘Versterken’

Wilma Speksnijder blijft directeur  van het bedrijf. ‘De integratie in de groep STEF is een natuurlijke en perfect complementaire ontwikkeling. Op deze wijze gaan wij ons versterken op de markt met een verbeterd internationaal aanbod, als wij verbonden worden aan een Europees netwerk. Wij gaan gebruik maken van het netwerk van STEF om het internationaal transport uit Nederland te ontwikkelen.’

Foodproducenten

Koen Torrekens, algemeen directeur STEF Benelux : ‘Wij zijn aanwezig in België met drie filialen. Met de aankoop van een gerenommeerd familiebedrijf met een solide reputatie in onze sector, versterken wij onze structuur in Noord Europa. Dankzij het groupage netwerk in België, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal zal STEF de foodproducenten van Zuid-Europa toelaten om hun activiteiten in Nederland te ontwikkelen en omgekeerd zal zij de Nederlandse producenten gemakkelijker toegang geven tot de Zuid-Europese markt.’ (Bron: Groep STEF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief