Gratis online Europese vrachtbeurs Cargotrax in de lucht

2188

De Nederlandse zanger Henk Wijngaard heeft onlangs samen met de transportbedrijven Groenewold, Wind Transport en Roel van Bennekom de opening verricht van Cargotrax.eu.

Cargotrax.eu is een gratis online-diensten platform van en voor transporteurs, verladers en producenten in 48 Europese landen. Cargotrax maakt het daarmee mogelijk voor elk bedrijf die vracht vervoert of wil laten vervoeren, hoe groot of klein ook, om via een netwerk van 400.000+ transporteurs en 2.500.000+ verladers en producenten vrachten te zoeken en aan te bieden in geheel Europa, zowel nationaal als internationaal.

Gratis
De diensten van Cargotrax zijn gratis. De website is iOS en Android geschikt zodat de transporteur zelfs onderweg vrachten kan zoeken of aanbieden. Cargotrax kent onbeperkte login accounts en is in acht talen beschikbaar. De website is gebruiksvriendelijk en efficiënt ingericht waarbij het gemak van de gebruiker voorop staat. Via de website kunnen vrachten met Google Maps worden gezocht en geselecteerd op land/plaats, binnen een aangegeven straal van 10,25, 50, 100 en 200km, beschikbare laadruimte, laaddatum en soort vrachtwagen. Vervolgens verschijnen alle vrachten in beeld volgens de geselecteerde criteria. Voordat een nieuwe gebruiker is aangemeld wordt hij door Cargotrax worden gescreend. (Bron: Cargotrax)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter