Gratis navigatie op Renault Trucks T

529

Renault Trucks promoot dit jaar op Transport Compleet in Gorinchem de campagne ‘Met Renault Trucks kun je thuiskomen’. Bij de aanschaf van een Renault Trucks T krijgen klanten nu een gratis geïntegreerd navigatiesysteem.

Het geïntegreerde navigatiesysteem ter waarde van € 1.600 bestaat uit een 7-inch kleurenscherm, kaarten van 47 landen en trucknavigatiesoftware die onder andere hoogten van viaducten meeneemt in zijn routeberekeningen. Bovendien zijn drie updates van de kaarten over een periode van drie jaar inbegrepen.

Gratis navigatie op Renault Trucks TProfit center

‘Met deze campagne laten wij zien dat de nieuwe Renault Trucks T een echt profit center is’, meldt Cees Jan Steenstra van Renault Trucks Nederland. ‘De geïntegreerde navigatie levert daar een bijdrage aan en biedt de chauffeur én transportondernemer bovendien nog meer comfort. Met Renault Trucks kun je dus thuiskomen.’

Master

Op Transport Compleet Gorinchem staat ook een nieuwe Renault Master. Het voertuig is beschikbaar van 2,8 tot 4,5 ton en is in diverse lengtes beschikbaar met voor- en achterwielaandrijving en heeft een nieuw design, nieuwe motorvermogens, bi-turbo technologie, standaard ESC en een Eco-Mode wat zorgt voor een brandstofbesparing tot 10%. De Master is beschikbaar met een voordelig Renault Master Edition Pakket met onder andere geïntegreerde navigatie en airconditioning.

Stand

Tijdens Transport Compleet Gorinchem wordt Renault Trucks op stand nummer 253 vertegenwoordigd door de eigen verkooporganisatie van Renault Trucks Nederland, de Renault Trucks-dealers Van Mourik uit Tiel en Doolaard Bedrijfswagens uit Hoogvliet en de Renault Trucks-servicedealer Garage Dijkers uit Nieuwland. (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief