Google Glass verbetert logistiek

509

Google Glass kan het logistieke proces van bedrijven aanzienlijk verbeteren. Dit stellen EVO en LogiXperience, die over de eerste industriële variant op Google Glass beschikken.

Friese ondernemers, die de bril mogelijk kunnen gebruiken in hun magazijn, kunnen op 9 oktober in Heerenveen een eerste ‘Glass experience’ ondergaan. EVO organiseert dan samen met LogiXperience de EVO Inspiratiedagen 2014. EVO bootst het logistieke proces van bedrijven na, LogiXperience levert de nieuwste technologieën die dit mogelijk maken.

Onderzoek naar robots en Google Glass in Vlaamse logistiekInnovaties

Ook andere innovaties, zoals de elektronische vrachtbrief en een app voor iedereen die te maken heeft met het wegvervoer van gevaarlijke stoffen, passeren tijdens de EVO Inspiratiedagen in Heerenveen de revue. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerde ondernemers, aldus EVO.

Google

Google is al geruime tijd in het nieuws met Google Glass – een bril met een ingebouwd beeldscherm, camera en internet. Deze revolutionaire technologie lijkt een ogenschijnlijk onuitputtelijke bron voor procesverbeteringen, maar veel ondernemers vragen zich af bij welke logistieke toepassing de bril nu echt toegevoegde waarde biedt. EVO en LogiXperience geven ondernemers uitleg over de systeemopbouw en mogelijkheden met Google Glass. (Bron: EVO)

Meer over Google:
Onderzoek naar robots en Google Glass in de Vlaamse logistiek
Google investeert 600 miljoen in datacenter in de Eemshaven
Minister met Google in gesprek over slimme mobiliteit

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief