Goederen Stena Line rechtstreeks per spoor naar Poznan

896

Ferry-operator Stena Line heeft  in samenwerking met ERS Railways een nieuwe multimodale transportoplossing geïntroduceerd die klanten de mogelijkheid biedt goederen van en naar Poznan rechtstreeks per spoor te vervoeren.

Goederen Stena Line rechtstreeks per spoor naar Poznan‘We hebben een enorme vraag van onze klanten met betrekking tot multimodale oplossingen en dit is een belangrijke stap in onze voortdurende inspanningen om aan de vraag van onze klanten te voldoen. De verbinding tussen Poznan en Rotterdam is een belangrijke verbinding in ons transportnetwerk en biedt onze klanten een gemakkelijke toegang tot het spoor’, zegt Rob Mittelmeijer, Freight Commercial Manager bij Stena Line.

Vanaf Rotterdam vertrekken iedere week 5 treinen richting Poznan. Dit biedt Poolse en Britse klanten de gelegenheid dagelijks vervoer tussen deze markten te ontwikkelen. Trailers en containers vanuit Polen die vroeg in de ochtend in Rotterdam arriveren, worden dezelfde ochtend nog geladen op de veerboot richting Harwich. De aankomsttijd in Harwich is 18:00 uur.

Bron: RailCargo