Gewonden bij botsingen in de mist

581

COEVORDEN – Bij twee botsingen op de N34 zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. Rond half acht raakten acht personenauto’s en een vrachtwagen betrokken bij de aanrijdingen. Op dat moment was het erg mistig.

politieVanuit de richting Emmen in de richting van Hardenberg ontstond een kettingbotsing tussen zes personenauto’s. Een vrachtwagen die uit tegenovergestelde richting kwam, moest remmen voor de aanrijding. Achteropkomend verkeer had dat door de dichte mist te laat in de gaten. Daardoor botsten twee personenauto’s achterop de vrachtwagen.

Iedereen kon op eigen kracht uit de auto komen. Van de twee gewonden is een persoon ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. De andere is met pijn op de borst overgebracht naar het ziekenhuis (identiteit nog onbekend).

Alle acht personenauto’s moesten worden afgesleept. Een deel van de inzittenden is tijdelijk opgevangen in een nabij gelegen restaurant. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. De weg is langere tijd in beide richtingen gestremd. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief