Gekoelde Iveco met zonnepanelen voor Agterberg

687

ZWANENBURG – Iveco Schouten heeft onlangs een bijzondere Iveco Daily afgeleverd aan Agterberg Vleeswaren uit Zwanenburg. De Iveco Daily gesloten bestelwagen is voorzien van een Konvekta Sol(C)ar koelinstallatie. Deze elektrische koeler wordt gevoed door zonnepanelen op het dak van de wagen.

Gekoelde Iveco met zonnepanelen voor AgterbergDe nieuwe Daily van Agterberg is in de basis een Daily 40C15 met een wielbasis van 3520 millimeter. Carrosseriefabriek Harderwijk heeft de laadruimte van de gesloten bestelwagen voorzien van isolatie en een elektrische koelunit. Deze Konvekta Sol(C)ar koelinstallatie wordt van elektriciteit voorzien door de zonnepanelen die op het dak van de Iveco Daily zijn gemonteerd. Het koelen gebeurd hiermee dus 100% emissievrij.

Nieuw pand

Agterberg Vleeswaren is een groothandel in vleeswaren, sinds 1972 gevestigd in Zwanenburg. In 1998 is het bedrijf gevestigd in een nieuw pand. Dit betekende een verdubbeling van de werkruimte. Het assortiment van Agterberg bevat onder andere verpakte vleeswaren, vers vlees, wild, gevogelte, salades, snackartikelen en sausen overige toebehoren. Dagelijks wordt er met dertig medewerkers gewerkt om alle klanten van producten te voorzien.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief