Gebrüder Weiss nieuwe partner van System Alliance Europe

675

Drie vestigingen van Gebrüder Weiss in Bosnië-Herzegovina, Macedonië en Montenegro gaan het Europese groupage netwerk van System Alliance versterken. Het netwerk bestaat uit 57 bedrijven in 32 landen. Met de vestigingen in Sarajevo, Skopje en Podgorica bestaat het totale partnernetwerk uit 192 vestigingen.

Gebrüder Weiss voldoet exact aan de gestelde kwaliteitsnormen’, vertelt Uwe Meyer, managing director van System Alliance Europe. ‘De dekking, gedefinieerd in de strategie, Gebrüder Weiss nieuwe partner van System Alliancewordt door de aansluiting van deze drie landen bereikt. Dit betekent niet dat er geen ruimte meer is voor nieuwe partners. ’Wanneer een organisatie voldoet aan de juiste criteria kunnen we op deze manier verbeteringen aanbrengen in reeds bedekte gebieden.

Gebrüder Weiss
In de Balkan is Gebrüder Weiss een grote speler op het gebied van wegtransport en groupage zendingen. Jaarlijks verwerken zij met 42 medewerkers ongeveer 15.000 zendingen. Met 14 vestigingen in het netwerk is Gebrüder Weiss één van de drijvende krachten van System Alliance Europa.

System Alliance
System Alliance Europe is een groupagenetwerk dat de competenties van vooraanstaande middelgrote logistiek dienstverleners bundelt. Wanneer een klant contact opneemt met een regionale transporteur, ontvangt hij het complete aanbod van een Europees groupageplatform. De hoge kwaliteitsstandaarden, transparante processen en betrouwbare transporten van het samenwerkingsverband worden door organisatorische en informatietechnische richtlijnen gegarandeerd. Binnen Nederland zijn Wim Bosman Expeditie B.V. en Rhenus Road B.V. lid van System Alliance Europe. (Bron: Wim Bosman)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief