Franken Transport breidt uit met vijftien DAF CF trekkers

490

NIJMEGEN – Bij Franken Transport zijn vorige week de laatste vijf van de in totaal vijftien nieuwe DAF CF400 Euro 6 trekkers afgeleverd. De trekkers zijn voorzien van de nieuwe PACCAR MX-11 Euro 6 motor met 400pk. Verder is gekozen voor een AS-Tronic automatische versnellingsbak.

Franken Transport breidt uit met 15 DAF CF trekkersFranken Transport gaat de nieuwe voertuigen inzetten voor de distributie van levensmiddelen naar diverse supermarkten in Midden en Zuid-Nederland.

De trucks zijn voorzien van diverse extra’s zoals een luxe chauffeursstoel, koelkast etc. Ook zijn de voertuigen uitgerust met een camerasysteem en verstralers in de opstap voor optimale veiligheid en zicht rondom de truck.

Logistiek dienstverlener Franken Transport, opgericht in 1935, is gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en contractdistributie in de retail/foodsector. Vanuit standplaatsen in Venlo, Wanssum, Cuijk, Weert, Tiel, Etten-Leur en Nijmegen zijn er dagelijks meer dan negentig vrachtwagens en 150 werknemers actief. (Bron: Franken Transport)

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief