FNV budgetcoach helpt werknemers in transport en logistiek

1081

In de transport en logistiek zijn vanaf eind september budgetcoaches van FNV Bondgenoten actief. Enkele grote transportbedrijven in Noord-Holland en Utrecht werken mee aan de pilot.

FNV budgetcoach helpt werknemers in transport en logistiekDe leden die werken bij de geselecteerde transportbedrijven, krijgen het aanbod gebruik te maken van de diensten van een budgetcoach. De budgetcoach kan de werknemers onder meer helpen bij het ordenen van de administratie, het verkrijgen van inzicht in de inkomsten en uitgaven of het geven van bespaartips. De budgetcoaches weten bovendien alles af van het recht op sociale voorzieningen zoals de diverse toeslagen.

Gezond en tressvrij
FNV Bondgenoten komt regelmatig in aanraking met werknemers met financiële problemen. FNV Bondgenoten hoopt door de inzet van budgetcoaches dan ook dat ze hiermee een bijdrage levert aan een (financieel) gezonde, stressvrije werknemer.

Mocht de inzet van de budgetcoaches een succes blijken, dan wordt bekeken of deze dienstverlening ook aan andere leden kan worden aangeboden.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter