Fleetmatics opent vestiging in Nederland

776

UTRECHT – Fleetmatics opent als leverancier van SaaS-fleet management-oplossingen voor commerciële wagenparken, een nieuwe vestiging in Nederland. Vanuit een nieuw kantoor in Utrecht neemt een salesteam onder leiding van Vice-President Sales Europe Derek Bryan de verkoopactiviteiten in Nederland op zich.

Fleetmatics opent vestiging in Nederland‘Wij zijn erg enthousiast over het snelle succes in Nederland’, zegt Derek Bryan. ‘Ruim een halfjaar na de lancering van ons platform in Nederland is er al voldoende reden om hier een vestiging te openen. De Nederlandse markt is erg interessant voor ons, omdat fleet management-systemen hier gemeengoed zijn. Klanten zijn er vertrouwd mee en wij zien volop mogelijkheden om de voordelen van ons platform goed voor het voetlicht te brengen.’

Succes

Fleetmatics – dat in januari 2014 zijn oplossingen op de Nederlandse markt introduceerde – werkte tot nu toe vanuit vestigingen in Londen en Ierland. Met het oog op het succes in ons land besloot het bedrijf een lokale vestiging te openen. Hierdoor is de Nederlandse markt volledig lokaal te bedienen en kunnen klanten rekenen op persoonlijk contact.

Fleetmatics is al langer actief in de Verenigde Staten en Australië, waar het gezien de afstanden in die landen veelal met online verkoopteams werkt. Verder is er recent ook uitgebreid naar Mexico, het eerste land in de Spaanstalige markt. Het bedrijf telt wereldwijd inmiddels negenhonderd medewerkers. (Bron: Fleetmatics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief