Fleetmatics ontvangt Keurmerk RitRegistratieSystemen

694

UTRECHT – Fleetmatics Group PLC mag als leverancier van SaaS-fleetmanagement-oplossingen voor commerciële wagenparken het Keurmerk RitRegistratieSystemen voeren. Dit betekent dat de fleetmanagement-oplossing van Fleetmatics voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt voor wat betreft het bijhouden van privékilometers.

Fleetmatics ontvangt Keurmerk RitRegistratieSystemenJan Willem Doornbos, country marketing manager bij Fleetmatics: ‘Het kwaliteitslabel dat we nu ontvangen hebben, kan ons helpen bij het behalen van het marktleiderschap op het gebied van fleetmanagement-oplossingen in Nederland. Het toont wagenparkbeheerders die op zoek zijn naar een fleetmanagement-oplossing dat ons systeem aan de eisen van de Belastingdienst voldoet.’

Fleetmatics Group PLC

Fleetmatics Group PLC is wereldwijd leverancier van fleet management-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf levert zijn oplossingen als Software-as-a-Service (SaaS). Fleetmatics heeft meer dan 24.000 klanten wereldwijd, 523.000 voertuigen maken gebruik van de Fleetmatics-oplossingen. (Bron: Fleetmatics)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief