TLN maakt finalisten Ondernemersprijs 2014 bekend

407

Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2014 bekend gemaakt. Met deze prijs vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector.

Finalisten TLN Ondernemersprijs 2014 bekendEen finaleplaats voor de prestigieuze prijs is het resultaat van een selectieproces met als speciaal jaarthema ‘Ondernemerschap: terug naar de basis’. De TLN Ondernemersprijs wordt op zaterdag 23 november 2013 tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. De uitreiking wordt gedaan door Annemarie van Gaal, zakenvrouw en tv persoonlijkheid.

Ondernemerschap
Dit jaar gaat de prijs naar bedrijven in de sector transport en logistiek met uitzonderlijke prestaties op het vlak van Ondernemerschap. Voor veel bedrijven lag de focus de afgelopen jaren op overleven en minder bij nieuwe ontwikkelingen en trends. Deze periode heeft veel gevraagd van het ondernemerschap. Toch blijkt dat met creatief ondernemen bedrijven een belangrijke sleutel in handen hebben om in tijden van crisis succesvol te kunnen concurreren. De finalisten van dit jaar tonen aan dat ondanks zij met behulp van creatief ondernemen en te innoveren, er in slagen om zich succesvol staande te houden in een moeilijke markt.

De prijs wordt uitgereikt in de categorieën: kleine, middelgroot en grote ondernemingen. De voorselectie heeft inmiddels plaatsgevonden. Op basis van een uitgebreide vragenlijst en de daaruit voortvloeiende score, zijn de finalisten voor de TLN Ondernemersprijs 2014 bepaald. Per categorie en in alfabetische volgorde zijn dit de volgende bedrijven:

Categorie Groot:
– Bode Scholten – Zoetermeer
– St. van den Brink – Ermelo
– Veenstra|Fritom – Heeg

Mellink Transport ontvangt Keurmerk Transport en LogistiekCategorie Middelgroot:
Oldenburger|Fritom – Veendam
– Middel Alfons Freriks Logistics – Veenwouden
– Middel Combinex – Zuid-Beijerland

Categorie Klein:
– Mellink Transport – Eibergen
– STG Specker Transport Grootebroek – Grootebroek
– Verhoeven XXL – Mill

Locatiebezoek
In de komende weken worden per categorie de uiteindelijke winnaars bepaald. ViaNorm uit Nieuwegein verzorgt als onafhankelijke certificatie-instelling de bedrijfsbeoordelingen. Dit betreft een locatiebezoek aan de hand van het managementmodel van het INK-instituut. en een beoordeling op het jaarthema ‘Ondernemerschap’.

Jury
Een onafhankelijk deskundige jury selecteert per categorie de winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2014. De jury bestaat uit:
– Voorzitter Annemarie van Gaal, zakenvrouw en tv persoonlijkheid
– Koos Burgman, directeur BOVAG
– Leendert-Jan Visser, directeur MKB Nederland

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter