Fietsster (15) zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen

588

Donderdagochtend 9 oktober heeft er op de Knoppersweg in Randwijk een zeer ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een vrachtwagen. Het 15-jarige meisje uit Randwijk is in zeer kritieke toestand per traumahelikopter, overgebracht naar het ziekenhuis.

PolitieautoHet ongeval vond even voor 08.00 uur ’s ochtends op de Knoppersweg, ter hoogte van de kruising met de Nijburgsestraat, plaats. De fietsster kwam vanaf de Nijburgsestraat en wilde bij de oversteekplaats de Knoppersweg oversteken. Hierbij heeft zij vermoedelijk de naderende vrachtwagen niet gezien. De 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oirschot heeft nog getracht te remmen maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De fietsster raakte bij het ongeval zwaar gewond. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend wat later door de hulpdiensten is overgenomen. Ze is vervolgens in zeer kritieke toestand per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Het verkeersongevallenteam van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en de weg was enige tijd afgesloten. (Bron: Politie)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief