Fenedex opent Rusland Desk

584

Fenedex een Rusland Desk geopend. Dit doet zij samen met de Rusland experts van Ahlers Logistics, G-Nius, Juralink, Larive International en Taxperience.

Rusland staat volgens onderzoek van Fenedex en Atradius al enkele jaren in de belangstelling van het Nederlands exporterend bedrijfsleven. Rusland staat consequent in de top 5 van nieuw te betreden markten. Dit betekent dat steeds meer bedrijven proberen een positie te verwerven Rusland eist vanaf zaterdag extra garantstelling TIR-carnetop deze groeimarkt.

Zeven miljard
Volgens directeur Bart Jan Koopman van Fenedex is de interesse in Rusland onverminderd groot. ‘Nu al exporteren wij voor bijna zeven miljard euro aan goederen en diensten naar dit land. Door de krachten van onze organisaties te bundelen denken wij het Nederlands bedrijfsleven te kunnen bijstaan in hun pogingen deze soms nog moeilijke markt succesvol te betreden en te bewerken.’

Gezamenlijk bieden Fenedex en de Rusland experts een totaalpakket aan diensten die bedrijven verder helpen op de Russische markt. ‘De Rusland Desk assisteert bij strategiebepaling, het identificeren van marktkansen, partner search en bijvoorbeeld het oprichten van een eigen vestiging. Tevens adviseert zij bij het oplossen van knelpunten in Rusland op het gebied van cultuur, personeel, douane, logistiek, juridische, fiscale en financiële zaken. Mocht Rusland worden getroffen door sancties vanwege de huidige situatie dan zijn de partners eveneens uitstekend in staat partijen hierover te informeren.’ (Bron: Fenedex)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief