Fashionwheels en Fashion van CB verder als CB Fashion

671

Fashionwheels en de business unit Fashion van CB gaan verder onder de naam CB Fashion. De nieuwe naam onderstreept de samenwerking tussen beide bedrijven die door participatie van CB in Fashionwheels per 1 januari 2014 een feit is.

Logistieke dienstverleners CB en Fashionwheels tekenden 7 januari 2014 een definitieve samenwerkingsovereenkomst. CB heeft een belang van 50% van de aandelen in Fashionwheels en Fashion van CB verder als CB FashionFashionwheels verworven. De vergaande samenwerking past bij de ambitie van beide bedrijven om verder te groeien in de fashion logistiek.

Waarde en focus
Door te kiezen voor één sterk merk onderstrepen beide partijen hun gezamenlijke toegevoegde waarde en focus op de Fashion markt. CEO Mark Fransen van CB Fashion denkt met de krachtenbundeling de klanten nog beter tekunnen bedienen en verdere innovatie en ontwikkeling van dienstverlening mogelijk te maken. ‘Samen bieden we complete logistieke oplossingen voor wholesale en retail op het gebied van warehousing, inkomende en uitgaande goederen en e-commerce logistiek.’

De commerciële teams van CB en Fashionwheels trekken al sinds januari gezamenlijk op. Op korte termijn zijn ook op het gebied van vervoer snel synergievoordelen te behalen. Beide bedrijven zullen voorts hun volledige logistieke infrastructuur op termijn voor zover als mogelijk integreren.

Nieuwe huisstijl
Vanaf 22 april zullen relaties van voorheen Fashionwheels en de business unit Fashion van CB steeds meer uitingen zien met het nieuwe merk. Fransen. ‘Natuurlijk ziet Fashionwheels en Fashion van CB verder als CB Fashioniedereen het nieuwe merk terug op zaken als briefpapier, visitekaartjes en de website www.cb-fashion.nl. En ook onze vestigingen in Helmond krijgen vandaag nieuwe signing. Het wagenpark zullen we in fases voorzien van nieuwe huisstijl.’

Bij CB krijgt alleen de business unit Fashion het nieuwe merk. De business units Media en Healthcare blijven opereren onder de naam CB.

Over CB
CB heeft ruim 140 jaar ervaring als integrale logistieke dienstverlener. CB biedt oplossingen in de vorm van logistieke diensten, e-commerce logistiek, financiële diensten en informatie- en communicatiediensten. Met een fijnmazig distributienetwerk bedient CB de hele Nederlandse en Belgische markt. CB is actief in de sectoren Media, Healthcare en Fashion. CB heeft ruim 800 medewerkers in dienst en realiseerde in 2012 een omzet van 87 miljoen euro.

Over Fashionwheels
Fashionwheels is opgericht in 1996. Door een constante groei heeft Fashionwheels inmiddels zo’n 350 medewerkers en opereert vanuit circa 75.000 m2 magazijnruimtes op diverse locaties in Helmond. Fashionwheels biedt alle mogelijke diensten binnen de mode-logistiek variërend van lucht- en zeevracht, warehousing, voorraadbeheer, douane- en fiscale afwikkeling tot e-commerce logistiek en winkeldistributie door geheel Europa. (Bron: CB-Fashion)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief