Familie omgekomen trucker vraagt om erehaag vrachtwagens

796

IJHORST – Vrachtwagenchauffeur Gerard Compagner is maandagmiddag in Frankrijk bij een ongeluk om het leven gekomen. De familie vraagt vrachtwagenchauffeurs tijdens de uitvaart van Gerard een erehaag van vrachtwagens te vormen.

Familie omgekomen trucker vraagt om erehaag van vrachtwagensDe 46-jarige chauffeur kwam om bij een ongeluk met meerdere vrachtwagens op de snelweg A1 tussen Lille en Parijs.

Groots uitpakken

Namens mijn vader Jan Compagner, broer van Gerard, hebben wij de volgende vraag’, schrijft Angela Compagner op Facebook. ‘Gerard was een man die wel in was voor een feestje. Als je wat nodig had vraag het aan Gerard en had hij het niet dan ging hij rondbellen totdat hij het wel voor elkaar kreeg. Eigenlijk willen we op de uitvaart nog één keer groots uitpakken om hem te eren in alles wat hij voor ons heeft geregeld en gedaan. Dinsdag 10 februari word Gerard naar zijn laatste rustplaats gebracht. Nu willen we graag een erehaag van vrachtwagens voor hem gaan maken. Dus vragen we aan chauffeurs die de mogelijkheid hebben om met de vrachtauto te komen.’

Degene die mee willen doen kunnen even een privé berichtje bij Gerard (Angela) doen.

Afscheid

Het afscheid van Gerard is dinsdag 10 februari om 13.30 uur in de Hervormde kerk aan de Kerkweg 10 in IJhorst. Na de plechtigheid wordt Gerard in een besloten kleine kring begeleid naar crematorium ‘Reestborgh’, Edison 1 in Meppel. Voor de plechtigheid is er vanaf 12.45 uur gelegenheid tot condoleren in de kerk.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief