Exho lanceert Xoek app voor vinden personeel en vacatures

790

RAAMSDONKSVEER – Het advies en detacheringbedrijf Exho brengt een nieuwe slimme app op de markt voor de binnenvaartsector. De app heet Xoek, is 24/7 beschikbaar en zoekt voor schippers naar direct beschikbaar personeel en andersom naar vacatures voor werkzoekenden.

Exho lanceert Xoek app voor personeel en vacaturesXoek wordt gelanceerd tijdens de beurs Maritime Industry in de Evenementenhal van Gorinchem. Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 juni kan iedereen met de app kennismaken in de Exho-stand.

Beter en sneller

‘Nog efficiënter werken voor onze klanten, was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Xoek’, vertelt Huub van Exel, operationeel directeur van Exho. ‘Deze bijzondere app maakt het voor zowel werkzoekenden, zzp-ers als scheepseigenaren bijzonder makkelijk om hun beschikbaarheid, kwalificaties of behoefte aan personeel aan te geven. In een paar klikken geeft Xoek aan of Exho personeel beschikbaar heeft en of er vacatures openstaan. Vraag en aanbod worden nog beter en sneller aan elkaar gekoppeld zodat het voor scheepseigenaren voordelen oplevert.’

Downloaden

Xoek is te downloaden in de Appstore en Google Play en te gebruiken vanaf de website www.exho.nl.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief