EVO en Olympia Uitzendbureau gaan samenwerken in logistiek

657

ZOETERMEER – Verladersorganisatie EVO en Olympia Uitzendbureau gaan samenwerken. Doel is het leveren van (meer) toegevoegde waarde op het gebied van logistieke arbeidsvraagstukken en capaciteitsplanning in de logistieke sector. Angeline Markus van Olympia en Dick van den Bosch van EVO ondertekenden de overeenkomst.

EVO en Olympia Uitzendbureau gaan samenwerken in logistiekOlympia gaat de diensten van EVO gebruiken voor het ontwikkelen van mens en organisatie. Op haar beurt concentreert Olympia zich in haar dienstverlening op capaciteitsplanning, optimaal poolbeheer, operationele flexibiliteit, talentontwikkeling op alle niveaus in de organisatie en veiligheid op de werkvloer. EVO vult deze dienstverlening aan met haar ondernemersdesk, waaronder de bedrijfsjuridische dienstverlening op arbeidsrechtelijk gebied.

‘Content en trots’

EVO is erg content met deze samenwerking. ‘Vooral de structuur van Olympia, die zich kenmerkt door individueel ondernemerschap, sluit goed aan bij de behoeften van de meer dan 10.000 ledenbedrijven van EVO in het mkb- segment’, aldus Van den Bosch.

Angeline Markus is trots op de samenwerking. ‘We kunnen hiermee echt de verbinding maken met de logistieke bedrijven in Nederland. Ik verheug me enorm op het jaarlijkse evenement dat we samen organiseren. De kennis die we beiden in huis hebben op het gebied van logistiek & arbeidsmarktvraagstukken kunnen we dan prachtig delen met de ondernemers.’ (Bron: EVO)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief