EVO en Fenedex gaan samenwerken

407

Verladersorganisatie EVO en Fenedex gaan samenwerken op het gebied van internationale handel. Volgens de organisaties kunnen zij leden en klanten die internationaal actief zijn zo nog beter van dienst zijn. Directeuren Machiel van der Kuijl (EVO) en Bart Jan Koopman (Fenedex) maakten de intentie van beide organisaties om elkaar te versterken bekend.

EVO en Fenedex gaan samenwerkenEVO en Fenedex zien de samenwerking, die vooral is gericht op een specialisatie op het gebied van internationale handel, als een kans om het internationale bedrijfsleven en in het bijzonder de eigen leden, nog beter te bedienen. Dit is belangrijk omdat steeds meer ondernemers, groot en klein, internationaal opereren dan wel afhankelijk zijn van het internationale speelveld, aldus EVO en Fenedex.

Exportkampioen
De organisaties beogen met de samenwerking de positie van het Nederlandse bedrijfsleven als exportkampioen te versterken. De komende maanden gaan EVO en Fenedex verder invulling geven aan de voorgenomen samenwerking. (Bron: EVO)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter