European Gateway Services opent een eigen kantoor in München

897

ROTTERDAM – European Gateway Services (EGS) opent deze maand een eigen kantoor in München. Met de opening van het kantoor in Beieren benadrukt EGS haar ambities om actief aanwezig te zijn in Zuid-Duitsland.

European Gateway Services  opent eigen kantoor in Zuid-DuitslandEGS biedt haar klanten nu al geregelde en betrouwbare spoorverbindingen tussen Rotterdam en Beieren inclusief aanvullende diensten, maar gaat deze dienstverlening verder uitbouwen.

Sneller en beter

Met de opening van het kantoor in München kan EGS sneller en beter op de wensen van de  klant inspelen mede doordat kennis van de lokale markt gecombineerd wordt met kennis van de processen in Rotterdam. Namens EGS is Marilyne van Hoey Smith het lokale aanspreekpunt voor klanten. Marilyne van Hoey Smith heeft de laatste jaren bij EGS en daarvoor bij ECT in Rotterdam gewerkt en beschikt zodoende over korte lijnen met de organisatie in Rotterdam. Zuid-Duitse expediteurs en verladers kunnen bij het EGS-kantoor in München dagelijks terecht met al hun vragen.

De shuttletrein tussen München/Nürnberg en Rotterdam, de Rotterdam-Bayern Express, rijdt sinds 2012 vier keer per week. Bij een toenemend ladingaanbod is EGS er klaar voor om deze frequentie verder te verhogen. (Bron: EGS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief