Ernstige verkeershinder knooppunt Velperbroek

751

Rijkswaterstaat voert in het tweede en derde weekend van augustus asfalteringswerkzaamheden uit aan het verkeersplein Velperbroek nabij Arnhem. Tijdens deze twee weekenden is het verkeersplein afgesloten voor verkeer. Gele borden geven omleidingsroutes aan. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd tot wel 30 minuten.

Ernstige verkeershinder knooppunt VelperbroekHet gehele verkeersplein Velperbroek inclusief alle op- en afritten wordt afgesloten voor verkeer:

  • van vrijdagavond 8 augustus 21.00 uur tot maandagochtend 11 augustus 05.00 uur,
  • van vrijdagavond 15 augustus 21.00 uur tot maandagochtend 18 augustus 05.00 uur.

Vanaf 19.00 uur is de President Kennedylaan afgesloten (op– en afrit Velp), op– en afrit Dieren (A348). De verbinding Pleyroute (N325) – A12 richting Duiven blijft gedurende beide weekenden geopend. In de periode tussen de weekenden geldt een snelheidsbeperking op het verkeersplein van 50 km per uur.

Rijkswaterstaat heeft voor deze twee weekenden gekozen omdat ze in de (bouwvak)vakantie vallen. Er is dan minder verkeer waardoor de hinder zo veel mogelijk wordt beperkt. Doorgaand verkeer over de A12 ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Gedurende de werkzaamheden is het bedrijventerrein De Beemd bereikbaar voor verkeer vanaf de A348 vanuit de richting Dieren.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het onderhoud aan het gehele verkeersplein, inclusief enkele verbindingswegen van en naar het verkeersplein. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt en de lagen daaronder vervangen.
De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. (Bron: RWS)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief