Erik van Toor verlaat BLN

759

Directeur markt en economie Erik van Toor verlaat Binnenvaart Logistiek Nederland (BLN). Van Toor wordt per 1 januari 2015 directeur/bestuurder bij de Veerdienst Schoonhoven.

Van Toor, oud binnenvaartondernemer en sinds 2007 werkzaam als achtereenvolgens beleidsadviseur, manager en directeur van Kantoor Binnenvaart, directeur BBU en BLN zegt de branchevertegenwoordiging in het volste vertrouwen achter te laten.

Erik van Toor verlaat BLNMooi moment

‘Er is vier jaar keihard gewerkt aan de vorming van een sterke, brede organisatie. Ik ben vereerd en trots dat ik mede aan de wieg heb mogen staan van BLN. Er is nooit zo’n sterk fundament voor eenheid in de binnenvaart geweest en ik vind het daarom een mooi moment om deze nieuwe uitdaging te accepteren.’

Moeilijk

Gezien zijn aanstelling per 1 januari 2015 heeft Van Toor de ruimte om zijn dossiers binnen BLN in alle rust af te bouwen en over te dragen. Hij zegt het een moeilijke beslissing te hebben gevonden om weg te gaan van leden, collega’s relaties en bestuur.

Waarnemend voorzitter Roland Kortenhorst heeft respect voor het besluit van Erik van Toor. Erik en ik hebben steeds collegiaal samengewerkt, onder andere  in het proces naar de eenwording van de binnenvaart. Ik gun hem deze carrièrestap van harte en wens hem namens het BLN bestuur veel succes.’ (Bron: BLN)

Bekijk de foto’s van de Oranjegekte in transport en logistiek

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief