Eric de Lange nieuwe operations director Van Uden Logistiek

738

WADDINXVEEN – Eric de Lange is met ingang van 1 november de nieuwe operations director bij Van Uden Logistiek. Eric de Lange vervangt Peter Asselman.

Eric de Lange nieuwe operations director Van Uden LogistiekIn zijn laatste functie als operations director bij Apotex gaf Eric de Lange leiding aan supply chain, inkoop, productie/verpakking en distributie, dit voor de Nederlandse vestiging en EU-hub. Naast zijn studies Technische bedrijfskunde en transport & logistiek heeft hij  kennis en kunde opgedaan bij logistiek dienstverlener Exel, Reebok sportartikelen en geneesmiddelenproducent Apotex.

Van Uden Logistiek

Van Uden Logistiek groeide de laatste drie jaar sterk tot een omzet van zestig miljoen euro per jaar en 450 medewerkers. De distributiecentra zijn vol en de aandacht verschuift daarom naar rendementsverbetering.

Het managementteam van Van Uden Logistiek bestaat uit algemeen directeur Wybe Jan Bleeker, transportmanager Jurgen Mook, CFO Jannine van Lieshout en vanaf 1 november dus operations director Eric de Lange. (Bron: Van Uden)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief