Eigenrijder Walter te Woerd ontvangt kwaliteitskeurmerk Transport & Logistiek

720

Walter te Woerd Internationaal Transport heeft het Keurmerk Transport & Logistiek (KTL) uit handen van Transport en Logistiek Nederland (TLN) Eigenrijder Walter te Woerd ontvangt kwaliteitskeurmerk Transport & Logistiekontvangen. De Gelderse transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor ondermeer de bedrijfsvoering en interne processen.

Walter te Woerd is een eigenrijder die kwaliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal stelt. De jonge Beltrumse ondernemer is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal transport van bouwmaterialen. Recent heeft Te Woerd een strenge audit ondergaan om te kijken of aan de voorwaarden voor het Keurmerk wordt voldaan. Te Woerd wil zich met dit Keurmerk zichtbaar in de markt profileren als een partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het Keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor ondermeer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers]veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. (Foto TLN)