Eerste spa in de grond voor nieuwbouw Rabelink aan A18

698

De eerste spa voor de nieuwbouw van Rabelink Logistics op A18 Bedrijvenpark in Wehl is donderdag de grond ingegaan. Dat gebeurde samen met een delegatie van de Huettemann Group, waar Rabelink toe behoort. Het werd dus een ‘erste Spatenstich’.

Rabelink bouwt in Wehl een nieuw hoofdkantoor, met daarbij een crossdockhal (100 meter lang, 40 meter breed en 7 meter hoog) die plaats biedt aan 46 docks over Eerste spa in de grond voor nieuwbouw Rabelink aan A18beide lengtezijden en (apart van het hoofdgebouw) een werkplaats. Naast dit perceel van 23.000 m2 heeft Rabelink nog een optie op een perceel van 15.000 m2. In de toekomst is hier ruimte om nog verder uit te breiden.

Aannemer van start
Namens het Duitse management staken Klaus Hüttemann en Manfred Köhler hun schop in de grond, Rabelink werd vertegenwoordigd door Alwin Schweckhorst, Twan Boerakker en Ton Derksen. Nadat donderdag bij de notaris de handtekeningen zijn gezet en Rabelink ook officieel de eigenaar is van het perceel op A18 Bedrijvenpark, kan aannemer KlaassenGroep van start gaan met de eerste (grond)werkzaamheden. (Bron: Rabelink Logistics)

Eerste spa in de grond voor nieuwbouw Rabelink aan A18

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief