Eerste Renault truck voor Ata Trans

547

AMSTERDAM – Ata Trans uit Amsterdam heeft onlangs een Renault Trucks T in gebruik genomen. De 4×2 trekker heeft 430 pk en wordt ingezet voor het vervoer van containers en in het gesloten oplegger werk op Duitsland en Italië.

Eerste Renault truck voor Ata TransAta Trans beschikt over tien trucks van meerdere merken waaronder verschillende Renault-trucks. De nu aangeschafte Renault Trucks T betreft uitbreiding van de vloot. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Bergen op Zoom en Spierdijk. Ata Trans is gespecialiseerd in pakketvervoer, maar vervoert ook containers en is actief in het gesloten oplegger werk op Duitsland en Italië.

Oogt goed

De nu aangeschafte Renault Trucks T 4×2 trekker beschikt over 430 pk. Deze truck is met alle pakketten uitgerust die Renault Trucks kent op dit model: Fuel Eco pakket, Comfort Drive pakket Comfort Live pakket en Protect pakket. Dit betekent dat opties als Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Lane Departure Warning standaard op deze truck zijn geleverd, naast alle andere opties die het rijden en leven in de Renault Trucks T extra comfortabel maken. Daarnaast was de gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor Ata Trans een belangrijke reden om voor een Renault Trucks T te kiezen. ‘Onze huidige Renault-trucks presteren uitstekend. Wij hadden nog geen Renault Trucks T in onze vloot, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook deze truck het uitstekend gaat doen. Hij oogt goed en met name de in onze ogen zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding sprak ons enorm aan.’ (Bron: Renault)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief