Eerste Renault D cab 2m voor C&B Mailservice

426

C&B Mailservice uit Bussum heeft onlangs de eerste Renault Trucks D cab 2m van Nederland in ontvangst genomen. Het voertuig beschikt over een laadvermogen van 4.100 kilo. Van Dijk Utrecht leverde het voertuig.

Het voertuig valt onder de Renault Trucks Light Commercial Vehicles (LCV), maar beschikt toch over een echt truckchassis. De D cab 2m is daarmee geschikt voor het zware werk en vult het Renault Trucks gamma aan tussen de Renault Master en de D cab 2.1m.

Eerste Renault D cab 2m voor C&B MailserviceDe Renault Trucks D cab 2m wordt door C&B Mailservice ingezet voor het vervoer van kranten en folders naar bedrijven en eindgebruikers. De truck is voorzien van een Euro 6 3-liter motor met 180 pk en 540 Nm en weegt 7,5 ton.

Laadvermogen

Vooral het laadvermogen van de Renault Trucks D cab 2m was voor C&B Mailservice reden voor Renault Trucks te kiezen. ‘Het voertuig is heel compact, maar beschikt toch over een hoog laadvermogen van maar liefst 4.100 kilo’, legt eigenaar De Vries van C&B Mailservice uit. ‘Dat is in onze branche erg belangrijk. Bovendien is de truck door de korte wielbasis en vooroverbouw wendbaar en is het zicht uitstekend en dat is prettig omdat we regelmatig in smalle straten rijden. (Bron: Renault Trucks)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief