ECT wint Lean and Green Star

693

ECT wint Lean and Green StarEurope Container Terminals (ECT)  heeft de Lean and Green Star in ontvangst genomen. De Lean and Green Star is een initiatief van Connekt en is bedoeld om duurzaam ondernemen in de logistieke sector te stimuleren. Winnaars van de Lean and Green Star moeten aantonen dat zij een reductie van de CO2 uitstoot met minimaal 20% hebben  gerealiseerd.

Directeur Technology & Engineering Jan Waas tijdens de uitreiking van de Lean and Green Star: ‘ECT streeft er altijd naar haar klanten de meest optimale service te bieden. Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid vormen hier een onlosmakelijk onderdeel van. Met de Lean and Green Star tonen wij aan dat het ons daadwerkelijk ernst is om duurzaam te opereren en het niet bij mooie intenties blijft.’

De Lean and Green Star is een vervolg op de Lean and Green Award. Deze eerder door Connekt geïntroduceerde award was reeds in 2010 door ECT gewonnen. De Lean and Green Star biedt eerdere winnaars van de Lean and Green Award de kans zich verder te onderscheiden op het gebied van duurzame logistiek.