E. van Wijk opent tiende vestiging in Roemenië

587

De E.  van Wijk Group, een internationale transport- en automotive groep met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Moldavië, heeft onlangs haar tiende vestiging in Roemenië geopend.

Onder de lokale naam EVW Holding vertegenwoordigt de E. van Wijk Group onder andere de merken DAF Trucks, Tatra en Isuzu. Naast reparatie, onderdelenverkoop en schadeherstel activiteiten is het dienstenpakket recentelijk uitgebreid met een bandenservicebedrijf waar truckbanden worden recoverd.

2,5 miljoen euro

Met de opening van een nieuwe vestiging in Brasov wordt het servicenetwerk in Roemenië versterkt. De vestiging bestaat uit een E. van Wijk opent tiende vestiging in Roemeniëverkoopkantoor, een uitgebreid  onderdelenmagazijn  en een  moderne  werkplaats  waar volgens het one-stop-shop principe een full-service  wordt  gegeven. De investering bedraagt 2,5 miljoen.

Later in het jaar verhuist de huidige vestiging in de Roemeens havenstad Constanța naar een nieuw verkoop- en servicecentrum dat op dit moment in aanbouw is. Dit is geheel in lijn met de strategie van het bedrijf om de dienstverlening naar de klant toe te versterken en verder uit te breiden.

Logistiek

Naast de automotive activiteiten levert de E. van Wijk Group ook logistieke dienstverlening in Nederland, Roemenië en Oekraïne. Met een vloot van meer dan 300 eigen vrachtwagens verzorgt het bedrijf vervoer vanuit West-Europa naar Roemenië, Oekraïne, Hongarije, Bulgarije, Moldavië en de CIS landen (vv). Daarnaast omvat het logistieke pakket ook warehousing, crossdocking, groupage vervoer, (inter) nationale distributie en douaneservices. (Bron: E. Van Wijk)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief