E-GATE app geeft informatie over status container op terminal

952

Een nieuwe versie van de gratis E-GATE App van European Gateway Services biedt vanaf nu ook real-time statusinformatie over containers op de inlandterminals TCT Venlo, MCT Moerdijk, TCT Belgium en DeCeTe Duisburg.

De nieuwe versie van de E-GATE App is met name interessant voor wegvervoerders, spoor- en  binnenvaartoperators, expediteurs en importeurs. Middels de App is via smartphone of tablet eenvoudig te zien of de eigen container op de inlandterminal aanwezig is. Dit voorkomt onnodige ritten en verbetert ieders planning. Andere nieuwe onderdelen van de E-GATE App zijn serviceberichten en nieuws over actuele ontwikkelingen rondom European Gateway Services.

Over de E-Gate App
De E-GATE App is eind 2012 geïntroduceerd en biedt de mogelijkheid om via smartphone en/of tablet real-time informatie te raadplegen over bezoekende deepsea-, feeder- en binnenvaartschepen, treinen en de eigen containers op ECT’s drie deepsea terminals in Rotterdam. De nieuwe versie van de E-GATE App voegt hier dus de containerstatus op ECT’s vier inlandterminals TCT Venlo, MCT Moerdijk, TCT Belgium en DeCeTe Duisburg aan toe.

Meer track & trace opties binnen het European Gateway Services netwerk volgen. De E-GATE App is geschikt voor Apple en Android en is gratis te downloaden in zowel de Apple App Store als bij de Google Play Market.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter