Drugs in dubbele wand van laadruimte vrachtwagen

385

De politie heeft maandagavond een grote hoeveelheid hennep en amfetamine in beslag genomen die waren verstopt in een vrachtwagen. Er zijn drie verdachten aangehouden.

Bij de recherche Hilversum was informatie binnengekomen dat een vrachtwagenchauffeur drugs zou vervoeren. Er is direct een uitgebreid onderzoek gestart waaruit Politie vindt gestolen auto in vrachtwagenbleek dat er mogelijk sprake was van internationale drugshandel. Uit het onderzoek kwam naar voren dat er door de verdachten een nieuw transport werd gepland. Dit transport is in samenwerking met het Arrestatieteam op 2 december onderschept, waarbij de chauffeur en bijrijder werden aangehouden. Later die avond is nog een derde man aangehouden.

In eerste instantie werd er in de vrachtwagen geen drugs aangetroffen. Bij nader onderzoek bleek de laadruimte van een dubbele voorwand te zijn voorzien. Hierin werden 42 zakken met in totaal 42 kilo hennep aangetroffen. Bij de doorzoeking van een loods in Nederhorst den Berg werd één kilo amfetamine aangetroffen.

De drie mannen in de leeftijd van 42 tot 60 jaar oud uit Hilversum zijn op donderdag 5 december voorgeleid. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit. (Bron: Politie)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

Volg TotaalTrans op Twitter