Drie nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Van Wieren Special

802

Drie nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Van Wieren SpecialVan Wieren Special heeft onlangs drie nieuwe Volvo’s FH 460 pk 6×2 Trekker Medium met gestuurde voorloopas in gebruik genomen. De aflevering is gedaan door Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep Zwolle.

Van Wieren Special is gespecialiseerd in het vervoeren en de distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton. De machines zijn vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie of landbouw en kunnen zowel op banden als op rupsen staan.

Investeren
Van Wieren Special zit in de eerste fase van een aanzienlijk investeringsprogramma van opleggers en trekkers. Deze Volvo-trekkers zijn onderdeel van een reeks van nieuwe trekkers die de komende jaren besteld worden. ‘Het gaat thans hoofdzakelijk om de vervanging van oudere trekkers omdat wij ons wagenpark op niveau willen houden’, zegt directeur Richard de Graaf van moederonderneming Van Wieren Beheer. ‘Een groot gedeelte van ons trekker wagenpark bestaat al uit Volvo’s en om voor de hand liggende (efficiency)redenen willen wij die lijn continueren. Het veiligheidsniveau en de positie van Volvo in het zware segment zijn voor het Management Team opnieuw doorslaggevend geweest, maar ook de langjarige relatie die wij hebben opgebouwd met (de mensen van) Nijwa Groep Zwolle is hierbij zeker van groot belang geweest.’

De nieuw aangeschafte Volvo’s zijn niet alleen voorzien van een gestuurde voorloopas, maar beschikken ook over I-Shift, Retarder en I-ParkCool en zijn uiteraard geheel gespoten in de huisstijl van Van Wieren.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter