Drie DAF’s voor Jan Deckers Jr. Transport

468

AMMERZODEN – Directeur/eigenaar van Jan Deckers Jr. Transport in Ammerzoden  ontving onlangs met bloemen de sleutels van de drie nieuwe DAF XF 460 FTG Super Space Cab 6×2 trekkers uit handen van Klaas Hobo, verkoopleider bij Van Hooft Bedrijfswagen.

Drie DAF’s voor Jan Deckers Jr. Transport De drie DAF XF 460 FTG Super Space Cab trekkers zijn uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen en mistlampen van onbreekbaar Lexan. De cabine van de XF met een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter is ongeëvenaard. De chauffeur heeft een Luxury Air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming, standverwarming, automatische temperatuurregeling (ATC), ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk en het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving.

Meer dan 45 jaar

Met meer dan 45 jaar ervaring transporteert Jan Deckers Jr. Transport samen met 65 medewerkers, nationaal en internationaal, droog en geconditioneerd transport, de producten van de opdrachtgevers. De basis is het transport van dagverse producten in de food sector, en groenten, fruit, eieren, bloemen en planten, welke zij gedurende het hele jaar met lijndiensten vanuit Bleiswijk, het Westland, Barendrecht en Breda met koel- en vriestrailers afleveren op diverse bestemmingen. Door deze vaste diensten kan Deckers Jr. Transport snel inspringen op de wensen van de verladers, of dit nu deel- of complete ladingen betreft.

Jan Deckers Jr. Transport beschikt over een op- en overslagruimte van ruim 1.200 m2, waarbij voor circa 150 pallets plaats is voor geconditioneerde producten. In 2011 ontving het transportbedrijf de Lean and Green Award. Sinds 2013 is er het certificaat ‘Duurzaam op de weg’, van Profile Tyrecenter Europe, en in 2014 is de Lean and Green Star ontvangen. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief