Drie DAF XF Euro 6 Space Cab trekkers voor Verduyn

421

Onlangs heeft account manager Hans Wijnmaalen van Truckland Zuid-Holland drie nieuwe DAF Euro 6 trekkers overhandigd aan directeur Arjo Verduyn van de Verduyn Group in Hoofddorp. De vloot omvat 82 trekkers, waarvan ruim 40 DAF trekkers die gestationeerd zijn in de verschillende vestigingen van de Verduyn Group in Nederland, België en Roemenië.

De DAF XF 440 FT Space Cab trekkers zijn uitgerust met de 10.8 liter PACCAR motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, aluminium wielen, een brandstoftank van 845 Drie DAF XF Euro 6 Space Cab trekkers voor Verduynliter, een gegalvaniseerde stalen bumper met geïntegreerde koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan en Day Time Running Lights voor optimale zichtbaarheid overdag. De werk- en leefruimte in de DAF XF is onder andere voorzien van een luxe chauffeursstoel, koellade, Automatic Temperature Control (ATC) en standairco. Alle voertuigen zijn ADR gekeurd.

Verduyn Group
De Verduyn Group is een familiebedrijf gespecialiseerd in bitumentransporten en broom, en staat onder leiding van de derde generatie sinds 1934. De markt wordt met zeventig medewerkers bediend vanuit de vestigingen in Nederland, België en Roemenië. In Noordwest-Centraal en Oost-Europa is de Verduyn Group gespecialiseerd en toonaangevend in bitumentransporten. In de Benelux is het bedrijf marktleider, en in België heeft het bedrijf een bitumen- en brandstofdivisie, en vervoert het ook broom.

De Verduyn Group transporteert de producten van raffinaderijen naar de asfaltinstallaties, de oliemaatschappijen en wegenbouwers in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Dat kwaliteit en veiligheid voorop staat komt tot uitdrukking in de jaarlijks bijscholen van de chauffeurs en de vele kwaliteitscertificaten welke de Verduyn Group heeft. (Bron: DAF)

Volg TotaalTrans op Twitter