Drie DAF trekkers voor Louis Wittendorp

541

Drie DAF trekkers voor Louis Wittendorp

KLAZIENAVEEN – Transport- en aannemersbedrijf Louis Wittendorp heeft onlangs drie nieuwe DAF CF Space Cab trekkers aangeschaft. Wittendorp zet zijn vloot van in totaal acht voertuigen in voor het transport van onder andere steigermateriaal, los gestorte producten, bronbemalingpompen, charter transport voor de olie industrie, containerwerkzaamheden en afvalverwerking.

Het werkgebied van Louis Wittendorp is Nederland, België en Duitsland. Door een groot aantal beschikbare opleggers (vlakke opleggers, semidiepladers, kuipdiepladers, huiftrailers, kippertrailers en horizontale laad/los trailers) en bakwagens met laad/los kraan kan Louis Wittendorp vele transportopdrachten verzorgen.

Autolaadkraan

De drie nieuwe DAF CF Space Cab trekkers zijn: 2 x 440 FT 4×2 trekkers, en 1 x CF 440 FTN 6×2 trekker, en uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, skylights, fenders, markeerverlichting, mistlampen, twee zwaailichten en een gegalvaniseerde stalen bumper van onbreekbare Lexan.

Eén van de drie nieuwe DAF CF trekkers is uitgerust met een Palfinger autolaadkraan met een lengte van 14,6 meter. Bij deze speciale oplegger is de laatste as stuurbaar en de middelste/voorste as hefbaar. Ook is de CF uitgerust met een Hybrid PTO voor de autolaadkraan die samen met de PACCAR motor voor een zeer aanzienlijke geluidsreductie. (Bron: DAF)

Nu ook vacatures op TotaalTrans. Plaats een vacature of bekijk ze nu!

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief