Doe-het-zelf balies chauffeurs op terminal DeCeTe Duisburg

812

Inlandterminal DeCeTe in Duisburg introduceert doe-het-zelf balies. Chauffeurs die hier containers komen brengen en halen, handelen voortaan bij aankomst zelf hun formaliteiten af. Hierdoor is men sneller klaar en verbetert ook de dienstverlening van de inlandterminal als geheel.

Doe-het-zelf balies chauffeurs op inlandterminal DeCeTeIn de gehele Rijn-Roer regio is DeCeTe de enige inlandterminal die chauffeurs dergelijke doe-het-zelf balies biedt. De terminal is onderdeel van het inlandnetwerk van European Gateway Services (EGS).

Meer dan 1.000

Het aantal trucks dat deze EGS terminal dagelijks bezoekt loopt uiteen van minder dan 500 tot meer dan 1.000. ‘Deze grote en deels onvoorspelbare fluctuaties maken het opvangen van pieken complex. De doe-het-zelf balies bieden de oplossing hiervoor. De vier geïnstalleerde werkstations zijn 24 uur per dag beschikbaar. Door zelfwerkzaamheid (en gebruik van de Cargo Card) zijn chauffeurs zo verzekerd van een constante dienstverlening en doorstroming, ook bij hun rondgang over de terminal.’ (Bron: ECT)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief