Diverse overtredingen bij transportcontroles

355

Bij een transportcontrole op de A1 ter hoogte van Apeldoorn is donderdag 8 augustus 2013 tegen 14 chauffeurs proces-verbaal opgemaakt voor diverse overtredingen. In totaal zijn 27 voertuigen gecontroleerd.

Zeehavenpolitie controleert patserbotenDe meeste overtredingen vielen in de categorie ‘overgewicht’. In zeven gevallen diende er overgeladen te worden om met het juiste gewicht weer verder te kunnen rijden. Twee chauffeurs reden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De overige bekeuringen vielen voor het rijden zonder vergunning, zonder bestuurderskaart en het opgeven van een valse naam.

Controle A15 Zetten
Op dinsdag 6 augustus vond een zelfde controle plaats op de A15 ter hoogte van Zetten. Aan alle 20 gecontroleerde voertuigen mankeerden wel iets. Er is proces-verbaal opgemaakt voor overgewicht (10), ontbreken remlicht, rijden zonder rijbewijs, te hoog, defecte reminrichting, lekke uitlaat, bellen tijdens het rijden (2). Twee voertuigen zijn uit het verkeer genomen in verband met een openstaande geldboete van 1365,50 euro en een openstaande belastingschuld.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter