Dit weekeinde ernstige verkeershinder bij knooppunt Velperbroek

608

Tijdens werkzaamheden aan het knooppunt Velperbroek wordt dit en volgende weekeinde ernstige verkeershinder verwacht. Rijkswaterstaat voert dan groot onderhoud uit aan het knooppunt Velperbroek.

Ernstige verkeershinder knooppunt VelperbroekTijdens de werkzaamheden wordt het asfalt en de lagen daaronder vervangen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd tot dertig minuten.

Afsluitingsperiode

Het verkeersplein inclusief alle toe- en afritten wordt van vrijdag 8 augustus tot en met maandag 11 augustus en vrijdag 15 augustus tot en met maandag 18 augustus in het geheel afgesloten.

Rijkswaterstaat heeft voor deze twee weekenden gekozen omdat ze in zomervakantie vallen. Er is dan minder verkeer waardoor de hinder zo veel mogelijk wordt beperkt. De A12 boven het verkeersplein maakt geen onderdeel uit van de werkzaamheden en blijft dus beschikbaar voor het verkeer. (Bron: VID/Foto: Rijkswaterstaat)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief